graensehandel - zentralmarkt - graenseshops

Zentralmarkt - en dagligdags butik der er blevet til en grænsebutik

Zentralmarkt er en af de butikker der via tilfældigheder er blevet til en grænseshop. Dens beliggenhed er ved Süderlügum grænseovergangen, hvor der findes andre kendte brands.

I tidernes morgen var butikken mere kendt, som det der svarer til danskernes gængse Fakta butik for danskerne. Men fordi grænseovergangen Süderlügum blev til en foretrukken grænseovergang for kunder der jagter lave priser fandt Zentralmarkt en masse danske kunder i deres butik.

De tilpassede sig hurtigt, så ikke kun lokale men også danskerne kunne finde hvad de lystede på deres hylder.

->> Åbningstider hos Zentralmarkt finder du her

Lækkerier fra regionen

Zentralmarkt som også hedder Ekeka er blandt tyskerne kendt for at være den butik, der tilbyder mange råvarer af høj kvalitet og også oftest råvarer fra lokalområdet. Således kan du i Zentralmarkt finde pålæg fra den lokale slagter, mælkeprodukter fra oplandet og andre sæsonprægede varer.

Ud over det finder du også en del glutenfrie samt veganske produkter på deres hylder.

Zentralmarkt prøver at være en af de foretrukne grænseshops samtidig med at de prøver på, at værne om deres lokalområde og de produkter der bliver produceret lokalt.

Slagtertilbud, samt månedstilbud

Ud over den gængse tilbudsavis med øl og vand kan du også få specielle slagtertilbud fra den lokale slagter og specielle månedstilbud i din indbakke.

Disse tiltag kører Zentralmarkt med, for at fastholde deres kunder og give dem helt unikke specielle tilbud.

Gut & Günstig

Da Zentralmarkt er en del af Edeka kæden kan du også her finde deres eget brand Gut & Günstig på hylderne. Det er deres eget private label brand der tilbyder varer til en billigere og mere fodelagtig pris end de kendte mærker du kender til.

Gut & Günstig labellet har alt fra frost varer til fryseposer. De prøver at komme med konkurrencedygtige varer i hvert segment, så forbrugeren altid har et billigere men kvalitativ ligeså god vare at vælge imellem.

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
måltidskasser
apopro