nielsen discount

Super lave priser finder du hos Nielsens Discount

Snakker man med insidere fra grænsebutikkerne vil de omtale Nielsens Discount som det sorte får i branchen. Nielsens Discount er kendt for lave priser, hurtig opsatte tilbudsaviser og ret simple butikker.

I løbet af ingen tid blev butikken åbnet og til bud på varer til absolutte spotpriser havnene med den tilhørende tilbudsavis i danskernes postkasser. Der bliver ikke taget højde for hvad konkurrenterne laver eller hvordan de driver forretning – her er kun et mål der tæller. Så lave priser som det overhovedet er muligt.

->> Se åbningstider hos Nielsen Discount

Butikken hvor der er kræset om prisen

Nielsen Discount gør ikke meget ud af deres indretning, helt bevidst. De kunder butikken jagter er dem der ikke er ude efter en imponerende shopping oplevelse, men først og fremmest er på udkig efter varer til spotpriser. Og ikke kun enkelte varer men helst en hel stribe af varer på række, så man kan tage en hurtig tur gennem hylderne og fylde indkøbsvognene op. Butikken bærer præg af, at der ikke er lagt vægt på indretningen.

Hylderne og reolerne er lagersystemer der er sat op, så man hurtig og enkelt med en truck kan fylde varerne op igen skulle man løbe tør. Ved man hvad man vil have, er Nielsen Discount en god mulighed for at kunne finde det man ønsker til lave priser. Hvis man er heldig.

->> Se åbningstider hos Nielsen Discount

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
apopro