graensehandel.dk - Otto Duborg åbningstider

Otto Duborg åbningstider - Fra Parfume til Isenkram

->> Se Otto Duborg åbningstider her

Otto Duborg har i mange år været kendt for, at det ikke kun var en grænsebutik men nærmere et lille shopping center. Der har altid været en lille butik der udelukkende sælger parfumer og skønhedsprodukter, en isenkrams butik der sælger alt fra højtalere til en hoppebold til dine børn, et cafeteria og selve grænsebutikken.

Som det nyeste tiltag har Mc Donalds placeret sig lige uden for centret. Så til dem der ikke lyster tyske pølser eller tyske hotdogs kan finde deres foretrukne Big Mac lige udenfor.

Otto Duborg er med på online bestillings bølgen

Som så mange andre grænsebutikker er Otto Duborg med på bestillings trenden. Du kan også her inden du kommer afgive din ordre, og lade andre bøvle med slæberiet. Når du ankommer, får du kørt varerne, som er pakket på en palle ud til bilen, læsser i fred og ro i bilen og sparer dig slæberiet.

Et lille fif er, at du på den måde kan overlade Otto Duborgs personale at slæbe dine tunge varer mens du selv kan hygge dig med at kigge på slik og andre varer der ikke er så tunge at slæbe.

Otto Duborgs sortiment favner bredt og blander sig godt med klassiske tyske produkter, så grænseshopperen kan få lidt af hvert med hjem.

->> Se Otto Duborg åbningstider her

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
måltidskasser
apopro