graensehandel.dk fleggaard

Se Fleggaard åbningstider - Kongen over alle grænseshops
– i hvert fald størrelsesmæssig

Der findes efterhånden et hav af Fleggaard butikker ved alle grænseovergange. Fleggaard har formået at være tilstede alle de foretrukne steder danskerne kan lide at shoppe.

Butikskæden Fleggaard har været tilstede syd for grænsen med deres grænsebutikker og populære tilbud siden 1926.

I højtiderne, hvor de ved, at de får mange besøgende kan man tit forefinde smagsprøver af enten klassikere eller produkter der kun lige fornylig er lanceret på det danske marked.

Et besøg gennem en af de velasorterede butikker i Flensborg, Harrislee eller Süderlügum er til enhver tid et hit.

->> Se Fleggaard åbningstider – grænsebutikker her

Et kæmpe center til pre ordre

Det nyeste tiltag Fleggaard-koncernen er kommet med er deres Click and Collect center. Lige ved siden af en af de største butikker har Fleggaard valgt at bygge et center, der gør det nemt for kunderne at hente deres forudbestilte varer. Og her er der ingen grænser, alt kan forudbestilles og pakkes af en af deres medarbejdere.

Centret er helt gennemtænkt, da du med din bil kan køre direkte op til deres center, betale ved den anlagte kasse der kun er til pre order kunder, og derefter få din varer, som er pakket på en palle kørt ud til bilens bagagerum. Derfra er pålæsning en smal sag og uden mange gener.

fleggaard butikker shiner på stort og bredt udvalg

Hvis man ønsker at handle danske produkter til lave priser og mere til er Fleggaard butikkerne et godt sted at starte. Fra køleprodukter hen til shower gel samt de foretrukne øl og sodavand findes alt på de velarsorterede hylder. Samtidig prøver Fleggaard til enhver tid også at få nogle super skarpe tilbud som fx en gamerstol, elcykel eller andre produkter der hitter blandt danskerne. Fleggaard ligger meget værd på en pæn butik, med pæn udseende samt et godt og bredt udvalg der altid passer til den nyeste trend iblandt danskerne.

Køb til den store fest og returner det du ikke får brugt

Fleggaard har i alle år reklameret med, at du kan handle stort ind til din fest og returnere alt det du ikke får brugt.

Vinkasser og sodavandsrammer må ikke have brudt emallage eller med ødelagt emballage, men ellers står det frit for at returnere alle de drikkevarer man ikke får brugt.

->> Se Fleggaard åbningstider – grænsebutikker her

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
apopro