Priss

En gammel medarbejder åbner en ny butik - Priss Tyskland

Det er kendt at en gammel Fleggaard medarbejder løsrev sig fra Fleggaard koncernen, efter nogle stridigheder vel og mærke, og som modsvar åbnede butikken Priss.

Efterhånden findes Priss i Süderlügum, Pebersmark og Harrislee (den gamle Købmandsgården butik).

Priss åbnede dørene i Süderlügum med et lidt anderledes markedsføringstiltag end hvad man ellers er vant til. Ved åbningen af butikken lovede ejeren af kæden at de første 100 personer fik lov til at handle gratis for 2000 kr, der var blot et krav. Personerne skulle handle nøgen.

Det eneste de måtte beholde på var sokker og sko, så de hurtigere kunne komme rundt. Ejeren sagde, at hvis der ikke indfandt sig nøgne shoppingvillige personer, ville han selv smide tøjet og tage shopperunden. Der indfandt sig dog nøgne shoppere, så det slap han for.

->> Se åbningstiderne hos Priss Tyskland

Velasorteret butik

Priss har lovet at tage kampen op mod sine konkurrencer og være mindst ligeså konkurrencedygtig og attraktiv som de andre. På linje med de eksisterende konkurrenter kan man her finde varer fra Carletti, Haribo, Coca Cola, Carlsberg, Albani og andre velkendte mærker til tilbudspriser, samtidig med at der er fokus på dagligdagsvarer som mellemlægspapir til madkassen og opvasketabs.

Ud over at de giver deres konkurrenter kamp til stregen er Priss selvfølgelig også hoppet med på bølgen af online ordre. Der bliver også tilbudt at kunne overlade pakning af varerne af Priss personale, så man kan komme frem og blot læsse i bilen.

Ud over det kører Priss med ja tak tilbud, som er ekstra tilbud som man kan få tilsendt på mailen og ved fysisk besøg dermed kan indløse.

->> Se åbningstiderne hos Priss Tyskland

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
outlet
apopro