CITTI

Alt fra hverdagsvarer til gourmet produkter hos CITTI

Citti er fra tidernes morgen kendt som engros butik med varer i kæmpe størrelser. Pasta skruer i 10 kg poser var ikke ulamindelige. Men efterhånden som tiden gik, kom der flere og flere varer på hylderne i almindelige størrelser.

Kunderne var ikke kun grossister, men også ganske almindelige kunder der skal handle ind til dagens aftensmad.

->> Se åbningstider hos CITTI

Danskerne er fritaget for panten

Tyskerne såvel som danskerne handler ind i Citti. Danskerne har blot den enestående fordel at de her, såvel som i de andre gængse grænsebutikker kan købe øl og sodavand pantfrit ved blot at udfylde en eksporterklæring. Men det er ikke det eneste enestående Citti kan tilbyde.

Gourmet i spidsen

Ud over at Citti har et solidt udvalg på dagligdagsvarer er de også kendte for at have mere eksklusive varer. Man kan forefinde den almindelige leverpostej eller luksusversionen der er behandlet og forarbejdet på en helt speciel måde. Og sådan fortsætter det gennem hele butikken. Man kan forefinde standardversioner af varerne og dertil altid en gourmet version, som lige er det ekstra.

Folk der elsker at kræse om mad, vil elske at dykke ned i denne kæmpe butik og finde specielle og unikke varer som til tider er føjet ind fra hele verdenen. Og ikke nok med det, kan man finde en kæmpe slagterafdeling, osteafdeling og fiskeafdeling i selve butikkerne. Higer man efter frisk hakket oksekød fremfor det almindelige pakkede fra køledisken er Citti butikken man skal opsøge.

Bliver man lidt overvældet af at finde rundt i denne kæmpe butik er der rige muligheder for at få en lille pause. Den tilknyttede fiskehandler har en lille restaurant i den ene ende af butikken, men der på øverste etage befinder sig en klassisk tysk restaurant med frikadeller og kartoffelsalat til pomfritter med Wiener Schnitzel.

->> Se åbningstider hos CITTI

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
måltidskasser
apopro