International handel LEI
reklame

Drømmer du om at få din virksomhed ud over Danmarks grænser? LEI-koden er dit nye CVR-nummer

Drømmer du om at nå ud til et globalt marked? Og drømmer du om en hverdag, hvor din virksomhed opererer på et internationalt niveau? Som ny virksomhedsejer eller ejer af en lille virksomhed med store ambitioner er det vigtigt at have store mål og drømme, og første skridt er at få en LEI-kode til sin virksomhed.

LEI-koden er din virksomheds adgangsbillet til det internationale marked.

LEI: En ny måde at validere virksomheder på

LEI-koden er din virksomheds nye CVR-nummer. Det gælder i hvert fald, når det kommer til international handel. LEI står for ’Legal Entity Identifier’, og systemet bruges til at identificere og validere virksomheder, som agerer på det internationale marked. En LEI-kode svarer dermed til et internationalt CVR-nummer, som bekræfter dit firmas identitet og historik. 

LEI-systemet modvirker desuden økonomisk kriminalitet, da alle virksomheder, som opererer på tværs af landegrænser, er identificerbare og lette at opspore. 

LEI og værdipapirer: Har du læst de nye regler?

Siden 2018 har alle virksomheder i EU-lande skullet have en LEI-kode for at kunne handle med værdipapirer – hvilket vil sige aktier, obligationer og andre værdipapirer.

Det er ikke kun EU-landene, der følger LEI-principperne for handel med værdipapirer. Flere lande udenfor EU følger de samme regler, og meget tyder på, at det er en tendens, der vil blive forstærket yderligere i løbet af de kommende år.

Det betyder, at din virksomhed ikke kan handle med værdipapirer uden en LEI-kode. Det skyldes, at koden skal oplyses til banken i forbindelse med den enkelte transaktion.

Nemt og enkelt: LEI-service er vejen frem

En LEI-kode er ikke gratis. Som så meget andet koster LEI-koden penge, og så skal den fornyes hvert år. LEI-systemet involverer en række praktiske omstændigheder, men dem kan du komme uden om, hvis dit firma vælger at investere i LEI-service frem for at klare det hele selv.

Med LEI-service får din virksomhed Danmarks billigste LEI-oprettelse, automatisk fornyelse af LEI-koden og automatiske opdateringer af CVR-ændringer.

Samtidig får dit firma både telefonsupport og support via mail med i løbet. Jeres henvendelser bliver besvaret indenfor 12 timer, og du kan regne med, at din virksomhed får den hjælp, som den har brug for.

Din virksomhed har brug for et LEI nummer, når den skal ud over landets grænser. Bestil koden i dag, og lad virksomheden vokse.

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
outlet
apopro