poetzsch

Poetzsch - En gammel kending med ægte tyske varer

Poetzsch er en af de gamle kendisser i branchen. Den har sammen med få andre kæder eksisteret i en del år. Poetzsch har i modsætning til andre fundet en lille niche, ved at tilbyde rigtig mange tyske dagligvarer.

Alt fra pizzamel til sukker til bagning er tyske produkter til billige priser. Så her finder du ikke kun de kendte skildpadder eller Haribo poser som du ellers er på jagt efter, men også en masse tyske dagligdagsvarer der kan gøre dit liv nemmere.

– >> Se Poetzsch åbningstider her

Harrisslee – et mekka for danskerne

Du finder Poetzsch i den kendte by Harrislee, hvor de fleste kendte grænseshops holder til i en klynge. Ligesom mange af de andre tilbyder Poetzsch også, at du kan forudbestille dine drikkevarer. Du betaler blot når du kommer derned, kører ud til vareudlevering og få dine varer på en palle kørt ud til dig. Nemt, enkelt og bekvemt. Man slipper for ræset i butikken, hvis man ikke er til det.

Du handler online ved at fylde drikkevarer i din varekurv og afgive din bestilling. Ud over det skal du angive afhentningstidspunkt samt en dato, så medarbejderne kan pakke dine varer.

Køb elektronik ved Poetzsch Blaue Elise

Poetzsch har også en lille elektronik butik Blaue Elise placeret lige ved indgangen af selve indkøbsstedet. Her finder du alt hvad hjertet begærer, alt fra små højtalere til opladere til din telefon og meget meget mere.

Alt sammen til tyske lave priser og med kompetent rådgivning, hvis du har uddybende spørgsmål til det du er på jagt efter. I elektronik butikken kan man ikke bestille online før du kommer, men den er placeret lige ved indgangspartiet, så du ikke behøver kaste dig ud i det sædvanlige butiksræs, hvis du ikke har lyst til det.

– >> Se Poetzsch åbningstider her

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
outlet
apopro