Zur Krone

Lige over grænsen – bogstaveligt talt

Zur Krone er den første grænseshop man møder på højre hånd når man er kørt over Padborg grænse. Kun 400 m efter grænseovergangen, hvor du kan se politiet kontrollere dem der kører ind til Danmark igen, ligger den fine lille overskuelige grænseshop. Dens beliggenhed er unik og Zur Krone har allerede ligget der i mange år.

Typisk møder man allerede den lille minibil, en Smart, et par meter inden, der står fast parkeret i vejkanten med et skilt på toppen for at gøre opmærksom på den lille hyggelige grænseshop som du møder som det første.

->> SE åbningstiderne hos Zur Krone her

Zur Krone altid grænseløst billig

Zur Krone har alle dage værdsat godt købmandsskab og det simple tilbud. Butikken er overskuelig og nem at tilgå. Selv til lastbiler rummer parkeringspladsen nok plads. Butikken er altid fyldt op med alle de varer danskerne elsker at køre over grænsen for, og mere til.

Nyd kinesisk mad efter endt shopping tur

Fordelen ved at handle i Zur Krone er, at der i samme bygning er en af Flensborgs talrige men absolut lækre kineser restauranter, der tilbyder buffet mad alle ugens dage. Den åbner fra kl 17.00 og er meget flittigt besøgt. Her kan du spise alt fra velkendt stegt and, til special retter i det kinesiske køkken samt frisk tilberedt sushi. Buffeten er omfangsrig og lækker og samtidig til tyske lave priser. Så ud over at shoppe lavpris mærkevarer i selve grænseshoppen kan du afslutte din tur med god kinesisk mad.

Et godt tip er, at ringe inden og bestille et bord, så du sikrer dig, at du og din familie kan få et bord.

->> SE åbningstiderne hos Zur Krone her

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
outlet
apopro