fakta tyskland åbningstider

Alle kender fakta butikkerne i Danmark - Hvad med fakta Tyskland?

De findes nærmest en Fakta i hver by og det samme gælder for Harrislee, som er kendt for at være grænseshoppenes ghetto. Alle grænsebutikker samlet i en klynge og her er Fakta placeret godt og solidt iblandt dem.

Fakta slog dørene op for nogle år siden, og er kommet rigtig godt efter det. Butikken er lys, indbydende, stor og rummelig og tilbyder endda køl og frost varer. Så du kan købe din mælk samt grøntsager i Fakta, samtidig med at du handler ind til fredagens hygge eller den store fest der står lige foran døren.

->> Se åbningstiderne for fakta Tyskland

fakta Tyskland er mad og ting vi kender

Ud over Harrislee har Fakta efterhånden også etableret sig i Aventoft samt Süderlügum. Met et fælles træk; store rummelige og lyse butikker med alt hvad danskernes hjerte begærer. Faktas slogan i Danmark ’det tar kun 5 minutter’ prøver de at omsætte, ved at love at der maks er to personer foran dig i køen. Således skal du ikke bruge uanede mængder af tid på at stå i kø.

Alle der har grænsehandlet, ved hvor travlt der kan være i ferietiderne og hvor længe det tager at få folk igennem kasserne når de har købt utalrige rammer af sodavand og slikposer.

Returservice

Fakta brander sig med at yde den bedste service når det kommer til returnering. Er man ikke tilfreds kan man returnere varerne ud over den 14 dages grænse der ellers er. Bare tag bonnen med.

Fakta har ikke sovet i timen, og tilbyder som talrige andre grænseshops også, at du hjemmefra online kan ordre dine varer og lade Faktas personale pakke dem, så de er klar til afhentning. Du betaler blot med dit ordrenummer ved kassen og får dine varer derefter udleveret udenfor, direkte til bilen.

->> Se åbningstiderne for fakta Tyskland

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
outlet
apopro