Rewe

Tidligere SK Discount har skiftet navn til REWE Flensburg

Alle dem så har vovet turen ind til Flensborg ud over de sædvanlige grænsebutikker, er måske stødt på Discount butikken SK eller Sky.

Butikken er blevet opkøbt af kæden REWE og har derfor skiftet navn til REWE Flensburg. De er gået fra at have et blåt logo til et rødt firkantet logo med hvid REWE skrift. Men butikkens indhold har ikke mistet udvalg eller kvalitet – tværtimod!

– >> Se REWE åbningstider her

Discount med tysk twist

REWE er en af de grænseshops der adskiller sig lidt fra de andre. Imens de gængse grænsebutikker udelukkende fokuserer på at have danske varer på hylderne, har REWE et blandet sortiment. Det brogede sortiment er opstået, da REWE, som i tidernes morgen udelukkende var en butik hvor tyskerne handlede ind, begyndte at få flere og flere danske kunder. Man begyndte at se, at danskerne var glade for at kommer syd for grænsen og udvidede sit sortiment med en masse kendte brands som Carlsberg, Carletti, Malaco osv.

Stort udvalg til lave hverdagspriser

Hvis man vil få en oplevelse af et tysk indkøbssted, kan man med fordel vælge REWE. Åbningstiderne er som regel fra 8-21, imens de som andre normale butikker i Tyskland holder lukket om søndagen (de andre grænsebutikker har en særlig tilladelse med særlige åbningstider.

REWE gemmer sig i et boligområde, så man skal være en kending for at finde selve stedet. Men hvis man alligevel vil ind til byens centrum, kan man med fordel tage afkørslen Klues fra B200, når man tager grænseovergangen Kruså. Her kommer man automatisk forbi REWE, som gemmer sig på venstre side inde i boligkvarteret, hvis man skal ind til Flensborg centrum. Og netop dens beliggenhed gør at denne butik er helt specielt. Man kan købe øl og sodavand pantfri, ligesom i de andre grænsebutikker, samtidig med at man kan få en autentisk shopping oplevelse iblandt almindelige tyskere.

– >> Se REWE åbningstider her

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
coop
apopro