calles åbningstider

Hverdagens grænsekonge - Se Calles åbningstider

Calle er kendt for lave priser med fokus på dagligdagsvarer. Når man har haft Calles tilbudsavis i hånden ved man, at der ud over de klassiske øl og sodavandsprodukter er et bredt sortiment på dagligdagsvarer. Med vilje bliver der fokuseret på hverdagens vinkel, så forbrugeren kan få varer med hjem der gør hverdagen nemmere men som også er betydelig billigere.

I Tyskland findes der forskellige momssatser og netop på hverdagens varer er der kun 7% moms. Det er netop det Calle har taget til sig, så du kan købe alt fra staniolpapir til skraldeposer sammen med dit favorit slik til spotpriser.

Se Calles åbningstider – grænsebutikker her

Bland selv slik som mantra

Calle har også gennemskuet trenden for bland selv slik. Butikken der befinder sig lige ved Krusås grænseovergang har et overdådigt bland slev slik udvalg. Her er der ikke kun de gængse 30 forskellige bland selv slik produkter, Calle har gjort det til en dyd at have suveræn meget udvalg. Således kan du finde en afdeling der er imponerende stor med ikke kun 1 men hele 3 vægge fyldt med bland selv slik produkter til spotpriser der er sjælden højere end 5 kr – i weekender endda billigere.

Er dine børn til bland selv slik eller er fredagsslik jeres hellige ritual, så er Calle jeres foretrukne sted.

Calle butikkerne findes efterhånden ved hver grænseovergang man kunne forestille sig, da de er gode til at placere sig alle de centrale steder.

Pre odre med speciel afhentningssted

Alle dem, der undrer sig over at de med deres forudbestillinger hos Calle på nettet bliver sendt til den store Fleggaard butik i Harrislee, har måske ikke fået med, at Fleggaard for nogle år siden har købt kæden Calle. Med denne fusionering er der for lidt tid siden kommen et kæmpe Click and Collect center, lige ved siden af den store Fleggaard butik i Harrislee. Man har valgt, at lade alle kunderne ved grænseovergangen Padborg og Kruså køre til den store Fleggaard butik, da denne har største lagerkapacitet. Her samler man alle online ordre, således at kunderne nemt kan bakke deres biler hen til portene og lade trucken komme med pallen af dine varer. Derfra er af- og pålæsning nemt og enkelt gjort. Man behøver ikke endda gå ind i butikken for at betale, da der i det Click and Collect center er sat en kasse op. Se Calles åbningstider – grænsebutikker her
Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
apopro