Købmandsgården

Købmandsgården - Et bycenter der samler alt

Købmandsgården findes i Flensborg og i Süderlügum. I Flensborg har Købmandsgården altid lagt lidt skjult på vej ind til centrum. Men det har ændret sig ret drastisk efter et nyt bycenter er blevet etableret lige ude foran Købmandsgården.

En del af parkeringspladsen måtte vige, men det tager selve Købmandsgården ikke skade af.

->> Se åbningstider for Købmandsgården

Fra bageren, Aldi, Edeka, apotek samt en optiker – bycenteret har det hele

Det nye bycenter tiltrækker en bred skare af kunder fra både Danmark men også Tyskland. Med dagligvare butikken Aldi lige foran døren har Købmandsgården fokuseret på, at have danskerne yndlings brands på lager og på tilbud. Her kan du købe dit favorit Cola, din Cocio og dine skumbananer som kun danskerne kender dem.

Kupontilbud hos Købmandsgården

Købmandsgården er en af de få der kører fast med kupontilbud. De er specielle tilbud du kun kan købe, hvis du indløser de tilhørende kuponer til. Hvor det før i tiden var udklip fra aviser, er kupon efterhånden også blevet moderne og digitale. Så alt du skal gøre, er at downloade en app der kan vise dig kupontilbuddene. Det er derigennem du også indløser dem når du står ved kassen og betale for dine varer.

Historien bag

Før i tiden lå Købmandsgården som alle de andre grænsebutikker i Harrislee. Købmandsgården blev grundlagt af manden Kay Uwe Jensen, som var kendt for at rende rundt med sin krøllede habit. Der var ikke tid til at stryge sættet, fordi der skulle arbejdes.

Man besluttede sig for at lukke afdelingen i Harrislee da lejekontrakten udløb for at kunne flytte til Flensborg centrum og prøve på at være en del af Flensborg bycenter. Et center der skal samle lidt mere end bare grænseshoppen.

->> Se åbningstider for Købmandsgården

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
outlet
apopro