seværdigheder i Flensburg

Find de spændende seværdigheder i Flensborg

Skal man en tur til Flensborg for at handle lidt ind ved grænsen, så kan man faktisk lave en spændende udflugt ud af det og besøge den historiske og smukke by Flensborg. Byen har meget at byde på, og man kan med fordel planlægge en tur for hele familien fyldt med oplevelser.

Flensborg er en nordtysk by med 87.300 indbyggere. Der er mange seværdigheder og der er således noget til enhver smag.

Historiske kirker og en populær havn

Seværdigheder i Flensborg er der nok af, og er man til historiske bygninger og smukke kirker, så er denne by det rette sted at besøge. Flensborgs mest populære kirke hedder St. Nikolai og er fra 1400-tallet. Kirken er et must at se, hvis man tager på udflugt i byen, og den ligger helt centralt, så man kan kombinere besøget med shopping eller god mad.

Flensborg er en gammel søfartsby, og havnen bærer stærkt præg af den interessante udvikling som byen har gennemgået. I havnen kan man stadig se gamle fragtskibe og knejper fra tidligere århundreder, og på den måde virkelig mærke det sprudlende liv som marinaen kan byde på.

Oplevelser for store og små

Har man børn med på sit visit til Flensborg, så kan det være en fordel at satse på seværdigheder og oplevelser, hvor der er noget for store såvel som små. Ikke alle børn finder det lige spændende med kirker og arkitektur, men Flensborg har meget mere at byde på. F.eks. kan I som familie besøge Phäenomenta, hvilket er et videnskabsmuseum samt experimentarium.

Her kan alle familiemedlemmer i alle aldre få en masse ny viden om forskellige ting samtidig med at man kan tilbringe nogle aktive timer med at prøve alle de forskellige apparater som museet huser.

På Phäenomenta er der rigelig med plads til leg, og bliver man sulten efter en aktiv og lærerig dag, så kan man også få en bid mad på stedet.

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
outlet
apopro