Tyske grænse

Indkøb til din fest ved den tyske grænse

At holde en god og proper fest kan være en kostelig affære. Der skal ofte sørges for alt lige fra stearinlys til spiritus i store mængder. Ved siden af leje af lokaler, musik og catering bliver især posten for drikkelse en stor udgift. I den forbindelse er der mange penge at spare hvis man tager en tur til grænsehandlen. Men hvad er vigtigt at huske i forbindelse med indkøb til fest?

Beregn den rigtige mængde

Generelt til fester er der flest mennesker der drikker øl og vin, og er man til hygge ved den tyske grænse, så kan man finde disse drikkevarer i mange varianter og prisklasser.

Hvilke slags øl man skal købe, eller om man skal vælge gin og tonic fremfor rom og cola, afhænger selvfølgelig af ens personlige præferencer. Det vigtigste er blot at man ikke løber tør, og at der er noget for alle de deltagende gæster.

Det værste er en fødselsdagsfest eller et bryllup, hvor der pludselig ikke er mere vin til hovedretten eller hvor ølkasserne er tomme efter maden, når festen rigtig går i gang. Så husk at beregne den rigtige mængde pr. person, så du som vært undgår en pinlig situation.

Store besparelser på snacks og søde sager

Selvom du vælger at bestille catering til din fest, så vil du ofte selv skulle stå for snacks eller søde sager til kaffen.

Vælger du at tage til Tyskland for at handle ind til festen, så kan det være en god idé også at have lækre chokolader eller saltede snacks med tilbage.

Disse varer er generelt også billigere end i Danmark, og du kan således skære ned på udgifterne, så der f.eks. er flere penge til underholdning, overnatning til gæsterne eller måske et nyt sæt festtøj. De gode tilbud betyder ikke at kvaliteten er dårligere, så du kan med fordel benytte de lavere priser til at skabe en bedre fest.

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
apopro