grænsehandel
reklame

Mange danskere vælger at køre ned til grænsen mellem Danmark og Tyskland. Det er der god grund til

Der er nemlig mulighed for at købe madprodukter for langt billigere end hvad du kan købe det for i Danmark. Et produkt, mange vælger at købe er alkohol – børn vælger at købe slik. Du kan som forbruger købe ad libitum, for overraskende billige penge.

Hvis du er klog med det, kan du vælge at tage til grænsen og handle ind til et helt år. Det kan eksempelvis gøres gennem grænsehandel levering. Det er en god idé da du vil spare på længere sigt ved at du ikke har behov for at købe for dyrere pris i Danmark.

Du kan købe en masse slik

Har du en sød tand, eller har du måske børn der glæder sig til fredagsslikken. Det kan være en dyrere omgang at købe fredagsslik i Danmark. Det har noget at gøre med afgifterne. Men nede på grænsen er afgifterne enten helt fjernet, eller også er de meget lavere end de er i Danmark.

Ved at du laver storindkøb til fredagsslik, kan du time det således, at du har fredagsslik til hver fredag i et helt år.

Kan du godt lide at drikke en (eller flere) øl? Køb en masse øl for billige penge!

Hvis du godt kan lide at drikke en weekendsøl – eller flere – kan du lave storindkøb af øl nede på grænsen. Øl kan fås til ekstra billige penge dernede, og der er mulighed for, at du kan tage en trailer med bagpå. Denne trailer kan du fylde med flere kasser af øl. Du kan også købe en masse forskellige vin. Du behøver ikke at drikke disse med det samme – du kan med fordel stille dem på lager, og de vil holde i lang tid.

Grænsehandel er måske ikke til dig, der prøver at holde op med at drikke for meget alkohol. Det er måske heller ikke til dig, der spiser for meget slik. Hvis du prøver at leve et sundere liv, er der andre steder, hvor du burde handle ind.

Der er flere grunde, til at prøve at leve sundere. En af grundene er, at du forlænger din livstid. En anden grund er, at din livskvalitet vil være højere i det du vil se bedre ud og have mere energi i hverdagen. Der findes flere guides online, til hvordan du kan leve sundere. Måske er det værd at tjekke ud!

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
apopro