Hjemmelevering af dagligvarer
reklame

Få dine dagligvarer leveret lige til døren

Hjemmelevering af dagligvarer er et koncept, som breder sig mere og mere i Danmark. Det er blevet meget populært at få leveret indkøbene direkte til døren, hvilket har gjort denne type levering stadigt mere efterspurgt. Forbrugerne har nu en nemmere måde at handle på og spare tid på deres daglige indkøb. Og der kommer hele tiden nye virksomheder på markedet, som man kan vælge imellem.

Gorillas – international virksomhed kommet til Danmark

Gorillas er en international virksomhed, der har specialiseret sig i at levere hurtig og effektiv levering af dagligvarer. Virksomheden blev grundlagt i Tyskland i 2020, og har siden da udvidet til flere lande rundt om i verden. Gorillas er nu også kommet til Danmark, hvor de leverer dagligvarer i Københavnsområdet. Brug denne Gorillas kupon til at prøve deres service med 100 kr. indkøbsrabat. Der er udsigter til, at de vil udvide deres dækning. De bryster sig af at kunne levere kundens bestilte varer på mindre end 10 minutter.

Fordelene ved at få leveret sine dagligvarer

Der er mange fordele ved at få leveret sine dagligvarer. For det første, så sparer det tid og energi, da man ikke skal bruge tid på at køre til supermarkedet og stå i kø. Dette frigiver mere tid til andre ting, som man hellere vil lave, eller har brug for at lave. Her kan indkøbet være en hæmsko for at få gjort de mange andre pligter, man måtte have i løbet af dagen. Der er desuden mulighed for at spare penge ved at få leveret sine dagligvarer, da de ofte er billigere end dem, man finder i butikkerne, fordi man ikke lige lokkes til at købe en spotvare eller nogle snacks, der fanger ens opmærksomhed i butikken.

De danske supemarkeder udvider også på leverancefronten

De danske supermarkeder har de seneste år udvidet deres sortiment og leverancefront, så man nu kan få alt fra dagligvarer til takeaway mad leveret direkte til sin hoveddør. Bilka har eksempelvis for nyligt udvidet deres hjemmeleveringsmuligheder til at dække flere områder i Danmark end de tidligere har gjort. Supermarkederne udvider også løbende deres sortimenter, så man heletiden kan købe flere produkter online og få det hele leveret. Endelig er der flere supermarkeder der begynder at levere dagligvarer på abonnement basis – herunder mælk, brød og andre varer – så man slipper for selv at skulle huske det hele gang på gang. Alt i alt betyder disse nye tiltag fra supermarkedernes side, at det bliver nemmere end nogensinde før for forbrugerne at handle ind – både online eller offline.

Det er tydeligt, at hjemmelevering af dagligvarer breder sig hurtigere og hurtigere gennem Danmark. Og der vil fortsat være en tæt konkurrence om kunderne.

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
coop
apopro