møbler
reklame

Er det tid til nye møbler?

Nogle gange hænder det, at man ganske enkelt har brug for fornyelse i hjemmet. Et nyt udtryk skaber automatisk en ny atmosfære, og dette kan indimellem være tiltrængt, hvis man gennem en lang periode har levet med de samme møbler og det samme møbeltilbehør. Du kan ændre udseendet og atmosfæren i din bolig ved blot at udskifte helt simple ting. Besøger du House Doctor online, kan du finde et stort udvalg af både møbler og boligtilbehør. 

Smukt og kreativt design

House Doctor er en virksomhed, som er familiedrevet, og som har haft sin egen produktion siden 2001. Familievirksomheden består af de tre søskende Gitte Juhl Capel, Klaus Juhl Pedersen og Rikke Juhl Jensen. Deres fælles passion er at skabe kreative og legende designs, idet de deler en fælles kreativ tilgang til både materialer og til formgivningen af deres produkter. I takt med, at virksomheden er blevet mere og mere populær, bliver deres brand i dag forhandlet i både Japan, New Zealand og i Europa. Deres succes skyldes blandt andet, at de ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller detalje, og de baserer sig på konstant at være i udvikling, så de regelmæssigt kan udvide deres sortiment med nye elegante møbler, der fremstår i et nutidigt og kreativt design. 

Dette finder du i deres sortiment

Hos House Doctor har de et stort sortiment af møbler og tilbehør. Du finder blandt andet spisebordsstole, vitrineskabe, sofaer, borde og meget mere. De tre søskende har besluttet, at deres møbler alle skal tage udgangspunkt i hverdagen, hvilket indebærer, at møblerne er funktionelle samtidigt med, at de fremstår elegante, nutidige og kreative. Intentionen bag deres store udvalg er, at du ved at købe deres møbler og/eller boliginteriør kan skabe et personligt udtryk i dit hjem, som matcher dig og dine kvaliteter. House Doctor er kendt for at mikse et skandinavisk design med en hyggelig bohemian atmosfære, og de har mange forskellige former, overflader og materialer i deres sortiment. 

Hvor kan du købe House Doctor 

Hvis du er interesseret i at opgradere din bolig med nye møbler og nyt boligtilbehør fra House Doctor, kan du med fordel klikke ind på modernhouse.dk, hvor du finder en masse forskelligt. Er du på jagt efter reelle møbler, eller ønsker du blot boligtilbehør til at pynte og pifte din bolig op med, så finder du det hele hos modernhouse.dk. Alle deres produkter er produceret i høj kvalitet, og meningen med deres interiør er, at du kan skabe en personlig rød tråd i din boligindretning.

Dette site finansieres med artikelannoncer og tekstannoncer.
Udvalgte grænsebutikker
apopro